logo-reg-jh-360x100-optz
EU Medfinans
Mittuniversitetet, Campus Östersund

JobTeaser – En möjlighet att rekrytera hungriga studenter

3 juni, 2024
Text: Jonas Herjeby, Jämtland Härjedalen Turism
Campus Östersund. Foto: Jonas Herjeby

Mittuniversitetet har anslutit sig till plattformen JobTeaser där arbetsgivare kan nå ut till studenter med jobb, praktikplatser eller evenemang. Det är kostnadsfritt att skapa en profil och det kan vara ett sätt att matcha kompetensbehov med studerande eller nyutexaminerade.

Matchning mellan utbildning och näring

Inom JHT:s projekt Samverkan för besöksnäringen ingår det att via olika mötesplatser föra samman studenter och arbetsgivare inom besöksnäringen. Plattformen JobTeaser kan vara ett sådant sätt för våra medlemmar och andra att nå ut till Mittuniversitetets studenter. Exempelvis studenterna vid turism- och destinationsprogrammet får en bred utbildning med kompetens som passar för både privat och offentlig sektor.

Vill du lära dig mer om Mittuniversitetets samarbete med JobTeaser eller om hur det fungerar? Den 4 september bjuds arbetsgivare in till en digital visning och mer information finns också på Mittuniversitetets hemsida.

Om JobTeaser

JobTeaser startade i Frankrike, men finns i dag i 25 länder i Europa. De har ett nära samarbete med 800 skolor och universitet, varav ett 40-tal i Norden.

Plattformen riktar sig mot studenter och nyutexaminerade och gör det möjligt för arbetsgivare att nå ut direkt till dem med jobberbjudanden, praktikplatser, evenemang eller examensjobb.

JobTeaser är gratis för både studenterna och arbetsgivare, men för de senare finns även en premiumvariant med lite utökade funktioner. Mittuniversitetet började informera sina studenter under april, så gå in redan i dag och skapa en företagsprofil där ni sedan kan bjuda in till exempelvis öppet hus, andra evenemang eller hitta er nästa rekrytering!

Skip to content