Slutkonferens Turism 2030

Nyhetsbrev v21 2018

24 maj, 2018
Text: Jämtland Härjedalen Turism
Slutkonferens för projektet Turism 2030 i Jamtlis 1970-talshus. Foto: Jämtland Härjedalen Turism
Dela på twitter
Dela på facebook
Dela på linkedin
Dela på email

Slutkonferens Turism 2030

14-15 maj knöt JHT ihop säcken för den treåriga satsningen Turism 2030. Slutkonferensen gjordes i äkta Turism 2030-stil, med kulturarvet hela tiden närvarande. Dag ett bestod av en intern workshop och under dag två bjöds samtliga intresserade in för att ta del av lärdomarna. För att göra ett bestående intryck anlitades en trio för ett annorlunda melodikryss med tema Turism 2030. Läs mer.

Irland – en källa till inspiration & innovation

En grön skön ö med invånare som uppenbarligen gått i mass-värdskapskurs väntade gruppen om 20 personer från turistinformationer, turistcenter, turismstrateger, turismansvariga och destinationsbolaget Åre Destination. Gruppen reste till Irland 14-18 maj med syfte att titta på hur Irland jobbar med turistinformation, värdskap, hållbarhet och turismutveckling i helhet. Studieresan genomfördes via projekten Framtidens besöksservice i Jämtland Härjedalen samt Benchmark AdventureSweden – Jämtland Härjedalen. Läs mer.

Save the date: JHT Academy tema Internationalisering & Måltidsturism

Notera måndag 1 oktober 2018 i almanackan för kommande JHT Academy då vi fördjupar oss kring internationalisering och måltidsturism. Visit Sweden medverkar för att berätta mer om den nationella satsningen kring att sätta matsverige på kartan.

Läs hela Nyhetsbrevet v21 2018 här.

Skip to content