Vandring spång fjäll höst myr ensamhet. På väg mot Silverfallet, Storsnasen, Handöl, Enafors.

Ring en vän – för tips om digital kommunikation

1 oktober, 2020
Text: Anne Adsten, JHT
Snasahögarna. Foto: Anne Adsten
Dela på twitter
Dela på facebook
Dela på linkedin
Dela på email

När du deltagit i föreläsningar och försökt läsa dig fram till hur du ska göra, men kan fortfarande inte riktigt få till din digitala kommunikation så som du föreställt dig. Eller du har svårt att se vilken väg du ska gå i djungeln av olika digitala kanalval. Då finns funktionen ”Ring en vän” för dig som är turismföretagare i Jämtland Härjedalen.

Inom projektet Den digitala transformationen finns möjlighet till personlig rådgivning för att prata om just era utmaningar inom kommunikation eller kanske bolla en ny idé. Du kan helt enkelt ringa en vän. Hör med Anne Adsten om du är intresserad av mer information om hur du bokar rådgivning.

Marcus & Marcus – vänner som gärna lyssnar

JHT har upphandlat två olika gurus inom digital marknadsföring. Den ena är Marcus Ståhl, tidigare VD vid Destination Vemdalen och med en lång CV som till stor del har basen i digital kommunikation. Innan Marcus Ståhl kom till Vemdalen drev han en IT-byrå tillsammans med kollegor och är nu på väg att skapa ett nytt företag med sina kombinerade erfarenheter av digital kommunikation och destinationsarbetet.

Den andra är Marcus Eldh som både har en karriär som naturturismföretagare under namnet Wild Sweden och som föreläsare, tack vare att han är en mästare på att förklara på ett sätt som får allt svårt att låta mycket lättare. Marcus har en utbildning inom IT i grunden och har byggt på den med praktisk erfarenhet via sitt eget företag. Du kan ha träffat på honom tidigare under någon av de föreläsningar som JHT tidigare haft där han pratat om tips för hemsidor, bokningsfunktioner m m.

Praktisk information

Du kan få två timmars rådgivning med handfast hjälp till ökad digital synlighet, för att bolla digitala kommunikationsidéer, hjälp med att ta fram en digital handlingsplan eller få ett utlåtande om dina befintliga digitala kanaler med tips om vad du skulle kunna göra annorlunda för att bättre nå fram till din målgrupp.

För ditt turismföretag kostar handledningen 250 kr + moms/timme, resten av kostnaden täcks via JHTs projekt Den digitala transformationen. För att boka en Marcus så skickar du ett mail till Anne Adsten, JHT där du beskriver ditt företag och vilken typ av digital kommunikationshjälp du tror att du skulle ha nytta av.

Skip to content