Podcast

Vårprogram 2022: Podcast, styrkan i ljud – Always on Media

13 januari, 2022
Text: Always on Media & Anne Adsten, JHT
Dela på twitter
Dela på facebook
Dela på linkedin
Dela på email

Hälften av alla som använder internet lyssnar på poddar och möjligheterna till innehåll är många. Detta tillfälle är för dig som är nyfiken på podd som koncept, dels utifrån affärsnyttan att starta en pod och vad du behöver ha koll på, men också annonsering och exponering i andras profilers poddar.  Efter denna morgon kommer du ha en tydlig förståelse vad en pod är och en checklista på kunskap och utrustning om du själv vill starta en.

Podcast, styrkan i ljud med Sara Rönne

24 mars 2022, kl 8.30-10.30

Kan en egen pod vara grejen för dig och ditt företag eller organisation? Sara Rönne reder ut begreppen med tips och råd samt berättar om hur du kan medverka på olika sätt kring andras podcasts. Efter denna morgon kommer du ha en tydlig förståelse vad en pod är och en checklista på kunskap och utrustning om du själv vill starta en.

SYFTE OCH MÅL MED UTBILDNINGEN

Att lära sig hur de digitala plattformarna bäst samverkar och använda de funktioner som passar det egna företagets eller organisationens varumärke. Att börja planera rätt innehåll på rätt sätt till rätt kanal, för att öka följarvärdet och den organiska spridningen.

ANMÄLAN

ANMÄLNINGAR TILL VÅRPROGRAMMET SKER ENDAST VIA DENNA LÄNK

Sista anmälningsdag är dagen före aktuell kurs kl 12.00.

Se även övriga kurser i Vårprogrammet 2022 för JHT-projektet Den digitala transformationen.

KONTAKT

Mer information om projektet ”Den digitala transformationen” som genomförs tack vare Region Jämtland Härjedalen och EUs Regionala Utvecklingsfond och utbildningen: Anne Adsten, JHT

Sara Rönne Always on Media
Sara Rönne Always on Media

Om Sara

Sara Rönne är digital specialist som utvecklat flera olika kommersiella poddar sedan poddens begynnelse och som utvecklar företags digitala kommunikation och trendspanar om beteenden i vår digitala värld. Hon har en bakgrund som marknadschef och content manager inom olika branscher inklusive besöksnäringen i Jämtland Härjedalen.

Skip to content