Philip Harlaut snö Tegefjäll

SÄSONGSJOBB I KOMBINATION MED UTBILDNING

10 november, 2020
Text: Kicki Eriksson, Campus Åre & Anne Adsten, JHT
Philip Harlaut, Åreguiderna i Tegefjäll med Åredalen i bakgrunden.

Tre aktiva inom turismbranschen: Philip Harlaut Åreguiderna, Mikael Öberg STF Storulvån och Skidläraren Ida Lund berättar i ett webinarium 19 november om hur de kombinerade jobb i besöksnäringen med studier. Kicki Eriksson från Campus Åre och Karin Högberg från Lärcentrum berättar om hur de aktivt designar utbildningar för att göra det möjligt med en kombination.

Kicki Eriksson Campus Åre
Kicki Eriksson Campus Åre

Kicki Eriksson, Philip Harlaut, Ida Lund, Mikael Öberg & Karin Högberg

Kicki Eriksson som är verksamhetschef berättar om Campus Åre och hur utbildning kan kombineras med att jobba inom turismbranschen. Åreguidernas VD Philip Harlaut gästar oss och berättar om sin historia med sin start som Eventproducentstudent på Campus Åre och nu egen företagare sedan 2011. Vi får en kort inblick i livet som Sportchef på STF Storulvån via Mikael Öberg och Skidläraren Ida Lund. Karin Högberg Lärcentrakoordinator berättar om möjligheter att leva ditt Åreliv med skidåkning, naturen och möjligheter till studier.

Campus Åre

Campus Åre 420möh skolan vid foten av Åreskutan här finns en av Sveriges mest spännande studiemiljöer. Utbildningar inom turism och upplevelsebranschen och här kan intresserade utveckla sina möjligheter till arbete i en starkt växande bransch. Här kan distansstudenter nyttja dagens teknik och tentamenservice vid Lärcentrum alla dagar i veckan.

Kostnadsfri webföreläsning 19 november kl 14.00 – 15.15

Föreläsningen är kostnadsfri. Länk till digital medverkan går ut till samtliga anmälda dagen innan föreläsningen. Sista anmälan: 18 november 2020 kl 15.00 till JHT. Ange namn, företag, mailadress och att du är intresserad av föreläsningen 19e november.

Kompetensforum 4e december

Inom Jämtland Härjedalen Turisms projekt Morgondagens medarbetare 2.0 (MMA 2.0) arrangeras den serie kompetenshöjande föreläsningar där denna om att jobba och utbilda sig samtidigt ingår. Serien riktar sig till alla som är intresserade av hur vi skapar bästa förutsättningar för att kunna attrahera morgondagens medarbetare till besöksnäringen, en riktig bransch, med riktiga jobb och verkliga karriärmöjligheter. I samma serie föreläsningar som denna ingår genomförs även ett heldags kompetensforum 4e december 2020. Läs mer här

Åre
Åre speglas i Åresjön
Skip to content