Digitala tips till frukost skidor

Digitala tips till frukost

1 oktober, 2020
Text: Anne Adsten, JHT
Dela på twitter
Dela på facebook
Dela på linkedin
Dela på email

För dig som vill starta dagen med ny kunskap i digital kommunikation så kommer nu en serie föreläsningar med Marcus Ståhl inom JHTs pågående projekt den Digitala Transformationen, där Destination Vemdalen är en upphandlad leverantör. De digitala föreläsningarna är öppna för JHT medlemmar inklusive turismstrateger/turismsamordnare, indirekta medlemmar (turismföretagare i JH), studenter med flera. Tack vare det digitala formatet så kan vi ta emot upp till 100 deltagare.

Tre digitala frukostmöten

JHT bjuder in till tre olika digitala frukostmöten med föreläsning i vardera en timme med påföljande frågestund. Marcus Ståhl var fram till i våras VD för Destination Vemdalen med en lång CV där mycket handlar om digital kommunikation. Nu i höst kommer föreläsningarna att handla om marknadsföring i en föränderlig värld, det vill säga; vi blir aldrig färdiga med vårt digitala förändringsarbete – det är ständigt pågående. Den andra föreläsningen handlar om hur man med små medel och lite mer tid kan sökoptimera sin egen hemsida och den tredje föreläsningen handlar om vilka gratisverktyg som kan vara bra att ha koll på för att se om de egna insatserna bär frukt.

Marknadsföring i en föränderlig värld

14 oktober kl 08.15 – 09.45.

Hur fungerar egentligen digital marknadsföring och vad är det som gör att den blir effektiv? Utveckla ditt strategiska tänkande och förstå hur saker och ting hänger ihop i en digital värld. Föreläsningen har tidigare genomförts för JHT våren 2020 vid en inspirationsträff på Stocke Titt, Frösön.

Anmälan senast kl 15.00 den 13e oktober 2020 till JHT.
Ange vilken föreläsning du önskar delta i, ditt namn, företag/organisation och mailadress – så skickar vi länk inför föreläsningen.

Sökoptimera din hemsida

21 oktober kl 08.15 – 09.45.

Förstå hur Google tänker och hur du kan arbeta strategiskt med din hemsida och innehåll för att locka nya besökare till hemsidan och nya gäster till er verksamhet.

Anmälan senast 19e oktober 2020 till JHT.
Ange vilken föreläsning du önskar delta i, ditt namn, företag/organisation och mailadress – så skickar vi länk inför föreläsningen.

Gratisverktyg i en digital värld

4e november oktober kl 08.15 – 09.45.

Vilka gratisverktyg finns tillgängliga för att hålla koll på vilka insatser som ger mest valuta för insatta resurser? Analytics, sökordsplanerare, Google My Business, Google Search Console med flera. Måste man hålla koll på alla? Vilka fungerar bäst för min verksamhet? Behöver vårt företag köpa dyra programvaror för att vara synliga digitalt, eller vad finns som gratisverktyg för design m m?

Anmälan senast 3e november 2020 till JHT.
Ange vilken föreläsning du önskar delta i, ditt namn, företag/organisation och mailadress – så skickar vi länk inför föreläsningen.

Digitala tips i JHT nyhetsbrev

I tillägg till de Digitala tipsen till frukost så kommer JHT via samma projekt, Den digitala transformationen, att förmedla 6 olika matnyttiga tips via JHTs nyhetsbrev som kommer ut var 3e vecka. Dessa nyhetsbrev kommer att finnas tillgängliga i vardera 30 dagar via ett inlogg.

Den första tipsomgången är en Crashcourse i SEO, det vill säga Search Engine Optimization – sökordsoptimering och handlar om enkla sätt att hålla sin hemsida relevant (att visa att den handlar om det den ska handla om) och därmed bättre sökbar via nätet. Lösenordet är jht och gäller mellan 1a och 30e oktober 2020.

Teman för kommande nyhetsbrev hittar du här

Prenumerera på JHT nyhetsbrev genom att lägga in din mail-adress här (öppet för alla intresserade av JHTs verksamhet.

Extra digitalt stöd – ”Ring en vän”

Inom projektet finns även möjlighet till personlig rådgivning för att prata om just era utmaningar inom kommunikation eller kanske bolla en ny idé. Du kan helt enkelt ringa en vän (som i detta fall är Marcus Ståhl). Hör med Anne Adsten om du är intresserad av mer information om hur du bokar rådgivning.

Skip to content