Student Anna Thuresson

JHT nyhetsbrev v9 2021

4 mars, 2021
Text: Anne Adsten, JHT
Turismstudent Anna Thuresson. Foto: Mats Lind
Dela på twitter
Dela på facebook
Dela på linkedin
Dela på email

Rader från Teres Gärdin efter första månaden som VD för JHT, porträtt av turismstudenten Anna Thuresson, kallelse till JHT föreningsstämma 29e mars samt info om gratis kurser i digital kommunikation och marknadföring när JHT samarbetar med Google Digitalakademin.

Rader från VD

”En månad nu som ny VD men främst kollega här på JHT. På ett sätt känns det som att jag varit här mycket längre än så, men tiden går som bekant fort när man har kul. Sedan sist har vi passat på att se över verksamheten och rensa kontoret. Vill man lära känna sina kollegor i lite raskare takt är mitt tips att boka in en röjardag.”, skriver Teres Gärdin VD för JHT.

Läs mer

I huvudet på en turismstudent

Hur ser den nya generationen på turismens framtid och vad behöver regionens företagare göra för att bli mer konkurrenskraftiga? Vi frågade Anna Thuresson som går tredje året på Mittuniversitetets Turism- och destinationsutvecklingsprogram, för att fånga hennes perspektiv.

Artikeln är en del i en porträttserie inom JHTs projekt Morgondagens medarbetare.

Läs mer

JHT Föreningsstämma 29/3

Årets stämma genomförs från JHTs kontor med möjlighet att delta via Zoom-länk med tanke på rådande omständigheter. Vi passar på att beställa hem kaffebröd från någon av stadens restauratörer för riktigt gott fika och riggar för ett luftigt möte för dem som deltar på plats.

Läs mer 

Ring en vän

När du deltagit i föreläsningar och försökt läsa dig fram till hur du ska göra, men kan fortfarande inte riktigt få till din digitala kommunikation så som du föreställt dig. Eller du har svårt att se vilken väg du ska gå i djungeln av olika digitala kanalval. Då finns funktionen ”Ring en vän” för dig som är turismföretagare i Jämtland Härjedalen via JHTs projekt Den digitala transformationen. Välj mellan Marcus & Marcus, Eldh eller Ståhl i efternamn…

Läs mer

Samarbete med Google Digitalakademin

Via lokala byrån Koning & Smith har JHT fått möjligheten att vara co-host för ett kommande event med Digitalakademin / Digitillväxt.

Google Digitalakademin #försverige är ett rikstäckande utbildningsinitiativ som hjälper små och medelstora företag att digitalisera sina företag. Initiativet drivs av Google Digitalakademin som har allierat sig med en rad starka samarbetspartner, däribland Jämtland Härjedalen Turism via pågående projektet Den digitala transformationen.

Läs mer 

 

Läs hela JHT nyhetsbrev v9 2021 här

Skip to content