Klövsjöfjäll Backskog Mats Lind

Nyhetsbrev v36 2021

9 september, 2021
Text: Anne Adsten, JHT
Anders Backskog Klövsjöfjäll. Foto: Mats Lind
Dela på twitter
Dela på facebook
Dela på linkedin
Dela på email

Rader från VD, Turismdagen – några platser kvar, Hotell Klövsjöfjäll är Jämtland Härjedalens kandidat till Stora Turismpriset 2021, Porträttet: Visionen har blivit verklighet för Anders Backskog, Höstprogram med 17 kurser i digital kommunikation, Gästnattsstatistik för maj, juni respektive juli i Jämtland Härjedalen och lista över mest lästa artiklarna på adventuresweden.com

Rader från VD

Den sjätte årstiden?

Den femte årstiden är ett väl förankrat begrepp, ett begrepp som vi stolt använder i den här delen av landet för att beskriva vårvinterns tjusning. Men den sjätte då? Är det inte dags att vi lika stolt präntar in ”höstsommar”?

Jag älskar höstsommar. Lite motsträvigt i ett par dagar och visst känns det som att det är ett år kvar i princip tills man får göra något kul nästa gång efter att sommarsemestern är avslutad. Men som sagt, den känslan lägger sig snabbt.

Läs mer

Följ oss gärna via vårt Instagramkonto @jhturism

Visionen har blivit verklighet för Anders

Han var bara en liten grabb när familjen byggde Katarina Wärdshus och de första liftarna i Klövsjö. Det var 70-tal och turismen hade ännu inte kommit igång på allvar. Men det fanns en vision och en drivkraft som levt vidare i flera decennier. Anders Backskog är andra generationens entreprenör och hotellägare. I somras slog han tillsammans med sin sambo Maria upp dörrarna till Nya Hotell Klövsjöfjäll. Ett högklassigt, väl genomtänkt och supermodernt spahotell – i fjällbyn som han älskar och brinner för.

Reportaget är en del i en porträttserie inom JHTs projekt Morgondagens medarbetare.

Läs mer 

Klövsjöfjäll är Jämtland Härjedalens kandidat till Stora Turismpriset 2021

Hotell Klövjsöfjäll vill vara det lilla personliga, familjära och gemytliga i Destination Vemdalen. Satsningen medverkar till fortsatt dynamisk destinationsutveckling med ökade möjligheter för såväl nästa generations besökare som bofasta. Gärningen andas stolthet över bygden och innebär ett förverkligande av ett arv. Engagemanget som Hotell Klövsjöfjäll uppvisar skulle kunna beskrivas som tjurskallighet, en envishet som Jämtland Härjedalen Turism vill belöna genom att lyfta dem som årets nominerade till Stora Turismpriset för Jämtland Härjedalen 2021.

Läs mer

Höstprogram med kurser i digital kommunikation

Under hösten 2021 finns möjlighet att delta i två olika grundkurser i digital kommunikation, en med Adeprimo (den 5e) som i höst blir fysisk och en med Bonda by Tekla som blir digital. I tillägg arrangerar JHT via projektet Den digitala transformationen ett antal korta morgonföreläsningar med teman som önskats av besöksnäringen i Jämtland Härjedalen: Digitala möten, Google My Business, LinkedIn för besöksnäringen, fördjupning Instagram och facebook, TikTok för besöksnäringen, filma med mobilen etc.

Läs mer 

Turismdagen – Några platser kvar!

Årets tema är Ledarskap, för att uppmärksamma det ledarskap som regionens besöksnäring visat upp i kristid. Turismdagen består av en gemensam lunch och en eftermiddag med seminarier. Föreläsare Turismdagen: Jonas Siljhammar Visita, Stefan Sjöstrand och Anders Lundqvist Skistar, Anna Hag Näringslivsdepartementet, Sharre Blomqvist Region JH m fl. Vid efterföljande middag sker utdelning av priset Årets Turismföretagare 2021 och vi blir underhållna av Patriks Combo.

Turismdagen arrangeras av JHTs projekt Morgondagens medarbetare med ETOUR och Visita som Co-hosts.

Anmäl dig till Turismdagen
Nominera till Årets Turismföretagare 2021
Årets Turismföretagare genom tiderna, 2001-2020

Jämtland Härjedalen Turism

Läs hela JHT nyhetsbrev v36

Skip to content