Pressrum
Pressrum
Prenumerera på våra Pressmeddelanden
Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Svenska PRESSMEDDELANDEN

Ny gör-det-själv restaurang på fjället
”The Edible Country” är en ny gör-det-själv restaurang på gränsen mellan Sverige och Norge. I Storlien har Jämtland Härjedalen Turism tillsammans med Lena Flaten från Flammans Skafferi och Visit Sweden placerat ett middagsbord för att locka gäster ut i naturen. Vid bordet kan gästerna slå sig ner och avnjuta skogens

Nytt direktflyg till Åre Östersund Airport – från Berlin
Den framgångsrika satsningen på Jämtland Härjedalen fortsätter när easyJet startar upp ännu en direktlinje till Åre Östersund flygplats. Flygbolaget som årligen flyger 90 miljoner resenärer adderar även Tyskland, Berlin med en direktlinje. Utvecklingen har därmed resulterat i att easyJet vintern 19/20 flyger från London Gatwick, Köpenhamn Kastrup och Berlin Tegel Airport

Ökning av kommersiella gästnätter i Jämtland Härjedalen trots sommarens bränder
Sammanställningen av 2018 års kommersiella gästnätter* visar en glädjande ökning. En procent kan tyckas som en liten andel, men när den totala volymen är närmare 3,1 miljoner gästnätter i Jämtland Härjedalen så innebär 1% en ökning motsvarande över 38 000 gästnätter. Och detta trots sommarens bränder som fick gäster på

Dukat bord från naturens skafferi – Jämtland Härjedalen i internationell matkampanj
I sommar öppnas Sverige upp som en enda stor restaurang i en kampanj av Visit Sweden. Internationella gäster bjuds in att laga mat på råvaror dom fångat eller plockat själva. Stjärnkockar som Nicklas Ekstedt har tagit fram recepten som bjuder på smaker från Sveriges naturliga skafferi. Tillsammans med 6 andra