Helena Fjellgren Lotta Anestedt Destination Lofsdalen

Nyhetsbrev v43 2020

27 oktober, 2020
Text: Anne Adsten, JHT
Helena Fjellgren från Vision Lofsdalen och Lotta Anestedt från Destination Lofsdalen – Finalister inför Årets Turismföretagare 2020
Dela på twitter
Dela på facebook
Dela på linkedin
Dela på email

Finalisterna inför priset till Årets turismföretagare 2020 på Guldgalan i Jämtland Härjedalen. Föreläsningsserie inom projektet Morgondagens medarbetare med ”Den gode ledaren” som nästa inslag. Inbjudan till webkurs Digital kommunikation för besöksnäringen i Jämtland Härjedalen hösten 2020 med Adeprimo. Digitala tips till frukost och en ”How-to-guide” i Google My Business från Marcus Ståhl. Presentationer från senaste Skoterturismkonferensen samt aktuella länkar.

Finalister Årets Turismföretagare

Jämtland Härjedalen Turism tillsammans med Visita och ETOUR, delar ut priset ”Årets turismföretagare” till ett företag/organisation inom besöksnäringen som har ett tydligt hållbarhetsarbete, nått betydande marknadsframgångar och tagit avgörande steg i sitt utvecklingsarbete. Finalist utses i samband med den digitala Guldgalan i Östersund den 5e november 2020.
Läs mer

Den gode ledaren

Niclas Sjögren Berg har arbetat som destinationschef på SkiStar i Åre under 15 år och kommer att prata om hur det är att vara ledare i medgång och motgång vid en digital föreläsning 5e nov kl 14-15. Han kommer att beröra hur Skistar Åre hanterat effekterna av pandemin och hur man behövt anpassa både organisation och ledarskap. Föreläsningen är kostnadsfri och ges inom JHTs projekt Morgondagens medarbetare 2.0.
Läs mer

Webkurs Digital kommunikation

Ett unikt tillfälle att lära dig mer om digital kommunikation och hur du kan använda olika plattformar för att marknadsföra din destination eller företag. Ta chansen och anmäl dig till utbildningen – Digital kommunikation för besöksnäringen hösten 2020. Kursledare är Johanna Thofelt från Adeprimo.
Kursen genomfördes en första omgång under våren 2019, samt även hösten 2019 inom JHTs projekt Den digitala transformationen.
Läs mer 

Digitala tips till frukost

För dig som vill starta dagen med ny kunskap i digital kommunikation så kommer nu en serie föreläsningar med Marcus Ståhl inom JHTs pågående projekt den Digitala Transformationen. Den 3e frukosten handlar om Digitala gratisverktyg, 4 nov kl 08.15-09.45.
Läs mer 

How-to-guide GMB

Steg för steg får du tips om hur du tar din Google My Business-post i anspråk (Google autogenererar poster för företag) och hur du bäst lägger in information och underhåller posten för att på så sätt gynnas i Google-sökningar.
Följ länken och använd lösenordet jht – tillgängligt i 30 dagar (t o m 22 nov).
Läs mer om kommande tips

Ring en vän

När du deltagit i föreläsningar och försökt läsa dig fram till hur du ska göra, men kan fortfarande inte riktigt få till din digitala kommunikation så som du föreställt dig. Eller du har svårt att se vilken väg du ska gå i djungeln av olika digitala kanalval. Då finns funktionen ”Ring en vän” för dig som är turismföretagare i Jämtland Härjedalen. Välj mellan Marcus & Marcus, Eldh eller Ståhl i efternamn…
Läs mer

Skoterturismkonferensen

Nationella Snöskoterrådet i samarbete med Branschorganisationen för hållbar Snöskoterturism arrangerade en digital snöskoterkonferens med temat Snöskoterturism 8-9 oktober. Totalt samlades ett 70-tal deltagare från hela ”skotersverige”. För dig som inte kunde delta har vi samlat presentationerna.
Läs mer 

 

Läs hela JHT nyhetsbrev v43 2020 här

Skip to content