Robert Pettersson Etour Martin Johansson

Mer än 1000 lyssningar på JHT Podden

31 januari, 2022
Text: Martin Johansson, JHT
Turismforskare Robert Pettersson vid Etour är en av de som medverkar i JHT podden. Foto: Martin Johansson
Dela på twitter
Dela på facebook
Dela på linkedin
Dela på email

I projektet ”Besöksnäringens roll för regional utveckling 2.0” har Jämtland Härjedalen Turism startat en podcast med gäster som ger sin bild av det som projekttiteln anger – betydelsen av besöksnäringen för att regional utveckling ska ske. Serien har en bit över 1000 lyssnare – vilket är en siffra som tyder på att innehållet är viktigt och relevant.”.

Ett nytt grepp för att belysa besöksnäringens roll för regional utveckling

”-Det är jätteroligt, då det är och var ett nytt koncept för oss på JHT så var vi såklart osäkra på hur detta skulle tas emot. Men avsnitten har verkligen varit innehållsrika och värda att lyssna på tillsammans med intressanta gäster, så jag hoppas lyssnarna känner att vi, ifrån olika håll, belyser och upplyser mycket av den tillväxt besöksnäringen står för. Inte bara i kronor och ören, utan även andra värden, säger projektledare Martin Johansson.”

”-Otroligt kul, vi har väldigt bra gäster som bidrar enormt med sin kunskap. Vi är otroligt tacksamma för att de ställer upp och ger av sin tid till detta projekt”, säger projektledare Martin Johansson vidare.”

Erik Niva Severus Tenenbaum
Erik Niva. Foto: Severus Tenenbaum

Erik Niva har flest lyssnare

Det mest lyssnade avsnittet i podcasten är när Erik Niva gästade premiäravsnittet, det avsnittet hittar du HÄR

Alla avsnitt i JHT podden

I tur och ordning består de publicerade avsnitten i serien av följande titlar (klicka på namnet för att komma till avsnittet.

 

Mer information om projektet Besöksnäringens roll för regional utveckling hittar du HÄR

Vill du mejla projektledaren tankar och åsikter kan du göra det genom att klicka på namnet härnäst: Martin Johansson, JHT

Skip to content